Göbek Eritmek İçin Yapılması Gerekenler

    Göbek sorunu hemen hemen her kişinin yaşadığı sorundur sadece kilo ile bağlantılı olan göbek kadınların doğumdan sonra sorun haline gelmesi, masa başı çalışanlarda oluşması. Hareketsizlikten dolayı, bazı ilaçlarda dolayı, geçirilen ameliyat sonrası oluşması, yanlış giyim yani çok dar pantolonların giyilmesinde göbek kısmının paltolun dışına taşıması ve orada oluşması gibi nedenlerle göbek oluşmaktadır. Yaptığımız araştırma sonucunda göbeğin erimesi için yapılması gerekenleri araştırdık ve onları sizle paylaştık. 



     Göbek eritmek için bazı tarihler ilk önce lahana suyu, orta boy bir lahanayı 2 limon iki litre su lazım tarif için lahanayı 6 parçayı bölün limonların her birini 4 parçaya ve 2 litre su ile 30 -35 dakika kadar kaynatın. Lahanalar iyice erisin adında süzgeçten geçirin suyunu cam bir kavanozda buzdolabın da saklayın yemeklerden bir saat önce üç öğün için. Aç karınla unutmayın.
Maydanoz suyu, iki demet maydanoz iki limon bir litre suda 20 dakika kaynatın sabahları ve yemeklerden önce bir su bardağı için. 

     Günde 3 litre su için sabah kalkınca aç karınla yemek yemeden önce bir bardak ve yemekler birlikte içilen su tok olmanızı sağlayacak yemeklerden önce içilmesi karın bölgesindeki yağların hızlı yakılmasına ve sindirimin hızlı çalışmasını sağlayacak.

10 -15 dakika göbek bölgesi için spor yapın göbek bölgesini çalıştırın.
Dar pantolun ve elbise giymeyin. Üzerinize yapışan elbiseler yanlış vücut şekillenmesine neden olur.
Salata ve yoğurt her öğün tüketin
Sabah aç karınla bir elma tüketin
Bitkisel çaylar ve yeşil çay günde bir fincan için
Günde yarım saat yürüyün
Geç saatlerde yemek yemeyin, şeker, tuzdan uzak durun, ağır hamur işleri, tatlılar, kızartmalar tüketmeyin.
Masa başında çalışıyorsanız arada kalkın yürüyün hareketsiz durmayın


Yorumlar