Bitkisel Zayıflama Çayları ile Kilo Verme

  Kilo vermek ve kilo verirken sağlıklı kilo verme için diyet programınızla birlikte uygulayacağınız bitki çayları oldukça önemlidir. Bitki çayların içeresinde ki vitaminler bulunmakta diyet yaparken sağlığınız korur. Bitki çayları yağ yakıcı görevi vardır.

 

  Diyet listesinde bulanan en önemli bitkisel zayıflama çayları ve tarifi 

1.YEŞİL ÇAY, diyetle birlikte içebileceğiniz doğal bir çay olan yeşil çay metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakıcı görevi vardır. Dikkat etmeniz gereken çayı akşam içmeyin bide hamile olanların içmemesi tavsiye edilir. 

2. NANE ÇAYI, nanenin sindirimi kolaylaştır ve yağ yakıcı görevini başarılıyla yerine getirir.
Yeşil nane ve kuru nane bir tutam nane ile bir limonun suyunu 10 dakik adar kaynatın ve demlemeye bırakın ardında günde iki fincan için. Hazır poşet çayları da bulunmaktadır. 

3.MAYDANOZ ÇAYI, iki demet maydanozu bir limon ile birlikte 15 dakika kadar kaynatın ardında süzün ve sıcak iken günde iki fincan için. Maydanoz vücudunuza direnç kazandırır yorgunluğu alır vücutta biriken fazla suyu alır. Sindirimi hızlandırır
ZENCEFİL ÇAYI, zencefil metabolizmayı hızlandırır sindirimi kolaylaştırır, tokluk hissi hissettirir. Zencefil çayı hazırlamak için bir yemek toz zencefille iki su bardağı su ile 10 dakika kadar kaynatın ardında sıcak iken için günde iki fincan için. 

5.KEKİK ÇAYI, kekiğin faydalar saymak ile bitmez sindirimi kolaylaştır, vücuttaki fazla olan suyu dışarı atar. Zayıflamaya yardımcı olur. Çayını günde iki fincan içmeye çalışın.
Bitki çayları ara öğünlerde içmeye çalışın yemeklerde sonra da içmenizde yarar vardır. Akşam geç saatlerde içmeyin. Tavsiye edilmemektedir.

Yorumlar