Ünlüleri Zayıflatan İçecek Tarifi


   Yaşam boyu sağlıklı bir biçimde zayıflamanın yollarını arayıp duran biz kadınlar, güzellikleri ve fizikleri ile bizleri büyüleyen sürekli ekranlarda gördüğümüz ünlü isimlerin formlarını nasıl koruduklarını hep merak etmişizdir. 



  Ne yazık ki denemiş olduğumuz birbirinden farklı diyet programları bizlere ya ağır gelmiş yarıda bırakmışızdır ya da hiçbir sonuç alamayıp kendimizi daha da strese sokmuşuzdur. 

  Küçük fakat müthiş bir araştırma ile ünlülerin formlarını neye borçlu olduklarını ortaya çıkarmayı başardık. Sıkı durun hanımlar! Ünlüleri zayıflatan mucize içecek tarifi geliyor. Sizlerle paylaşacağımız bu içecek düzenli olarak kullandığınız takdirde sizleri zayıflatmakla kalmayacak aynı zamanda vücudunuza sıkılık vererek detoks etkisi yaratacak.

   Bu mucize karışımın ismi Smoothie! Taze meyve ve sebzelerle hazırlanan Smoothie, oldukça lezzetli bir karışım. Aynı zamanda bu sıcak havalarda tüketmek için de oldukça ideal. Çünkü dondurularak hazırlanıyor. 

    Lezzet bakımından herkesin severek tükettiği milk shake ile benzerlikler gösteriyor. Pişirmeye ya da ısıtmaya gerek kalmadan, önceden dondurulmuş olan sebze ve meyvelerin blender’ dan geçirilmesi ile hazırlanan bu içecek, tüketen kişiye harika bir enerji verdiği gibi düşük kalorili oluşu ile de muazzam bir zayıflama kürü. Tek yapmanız gereken mevsimin taze meyve ve sebzelerini blender’ dan geçirip isteğe göre yoğurt, süt, buz ya da dondurma ile servis etmeniz. Öyle ki bazı sporcular bu karışımın içerisine protein tozu ilave ederek de tüketebiliyorlar.

   Fazla kilolardan kurtumak için oldukça ideal bir içecek olan Smoothie, metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak, kilo verdiriyor. Aynı zamanda düşük kalorili bir içecek olduğundan hazmı kolaylaştırıp, şişkinliği önlüyor. Bir adet elma ve muzu blender’a atıp üzerine süt ve yoğurt ilave edip kendinize harika bir Smoothie hazırlayabilirsiniz. 

   Burada tek önemli nokta, kullanacağınız malzemelerin dondurulmuş ya da soğuk olmasına dikkat etmenizdir. Yine aynı şekilde dondurmuş olduğunuz mevsim sebzelerine yoğurt ilave edip blender’dan geçirerek de öğle ve akşam öğünlerinde bu içecekleri tüketebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak karışım içerisine keten tohumu ekleyebilir, lezzet katması için tatlı meyvelerle kullanılabilir olan tarçın da ilave edebilirsiniz. 


Yorumlar